Training BHV

BAA  verzorgt BHV trainingen welke gekenmerkt worden door kwaliteit, professionaliteit, service en betrokkenheid. De trainingen kunnen op verschillende locaties worden gegeven in Velserbroek, Uitgeest, Wormer en Heerhugowaard.

Uiteraard kan ook op de eigen locatie de cursus worden gegeven indien u minimaal 8 cursisten hebt.

U beschikt over een ruimte voor de theorie voor zowel de EHBO als ook Brand. Daarnaast voor het praktijkgedeelte van Brand is er voldoende ruimte buiten het pand beschikbaar wat afgezet kan worden.

Wettelijke verplichting; Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever veiligheid, door de aanwezigheid van een bedrijfshulpverlener, voor klanten en medewerkers kan garanderen. Heeft u personeel in dienst? Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV-er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

In het kader van bedrijfshulpverlening worden o.a. de volgende cursussen gegeven: Basis BHV Wat wordt geleerd; een kleine beginnende brand te bestrijden, ontruimen en communicatie, reanimeren en AED inzet, ingrijpen bij levensbedreigende situatie en niet spoedeisende eerste hulp.  Herhaling BHV Wat wordt geleerd; het bijhouden en trainen van de Basis BHV vaardigheden. Het onderdeel ELH (Eerste Levensreddende Handelingen) kan eventueel met een lotus slachtoffer beoefend worden. Coördinator BHV Wat wordt geleerd; coördineren van en operationeel opzetten van de bedrijfshulpverlening, en beleidsbepalend werken. Ploegleider BHV Wat wordt geleerd; leidinggeven aan de BHV-ers in het bedrijf. Het op peil houden van de BHV vaardigheden, samenwerken en oefenen.